Πληροφορίες Αποστολής-Επιστροφών

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιριών ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2316 007 965 ή στο email μας: sales.chichappens@gmail.com

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ για αγορές άνω των 35.00€

**Η αντικαταβολή χρεώνεται με 3.00€ για αγορές μικρότερες των 35.00€

Παραλαβή από το κατάστημα μας!

Μπορείτε να παραλάβετε τα προιόντα που παραγγείλατε από το κατάστημα λιανικής μας στην οδό Πέτρου Λεβαντή 27 στην Καλαμαριά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2316 007 965.

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα έως 3 εργάσιμων ημερών. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την ΕΛΤΑ COURIER ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή του χρηματικού ποσού από την τράπεζα έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους (με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας).Οι επιστροφές γίνονται δεκτές από ισότιμα ή μεγαλύτερης αξίας  προιόντα και η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.  Στην περίπτωση επιστροφής χρηματικού ποσού θα αφαιρεθούν 5.00€ από τον λογαριασμό σας. (π.χ. Εάν η παραγγελία κόστιζε 60.00€ θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας 55.00€) Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών και το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που απεστάλη από την CHIC HAPPENS,δηλαδή η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι  σε άριστη κατάσταση  και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Απόδειξη  Λιανικής,καρτελακια προϊόντων κλπ)

Εάν δεν πληρούνται οι προαναφερθέντες όροι, η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή!!

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε Εσώρουχα και αξεσουάρ

 

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς σας  τοις μετρητοίς με επιπλέον κόστος των 3.00€ εάν η παραγγελίας σας είναι μικρότερη των 35.00€.

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων σε κάποιον από τους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών στο όνομα δικαιούχου: ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΟΥΛΑ

EUROBANK:0026 0326 18 0200819511

IBAN:GR4402603260000180200819511

Στην κατάθεσή σας θα πρέπει να αναφέρεται:

  • το ονοματεπώνυμό σας,
  •  αιτιολογία (εξόφληση παραγγελίας)
  •  Το αποδεικτικό της κατάθεσης, φυσικής κατάθεσης ή e-banking, θα πρέπει να το αποστείλετε στο sales.chichappens@gmail.com.
  • Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στο δελτίο κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας!

Κάθε παραγγελία εκτελείται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» από την τράπεζα, οπότε μια μικρή καθυστέρηση της 1 ημέρας είναι πιθανή για να σας αποστείλουμε την παραγγελία.